Resultaten voor nagelstudio peperstraat zaandam

nagelstudio peperstraat zaandam
 
 
Kim's' nailstudio beautysalon.
Welkom op de website van Kims Nailstudio Beauty Salon! Op 9 september 2009 zijn wij gevestigd aan de Rozengracht te Zaandam. Wij zijn de nagelstudio waar u terecht kunt voor uw handen en voeten. Wij zijn gespecialiseerd in kunstnagels, pedicures en epileren.
Kapper Luciano's' Zaandam.
Shellac voeten verzorging. gezichtsbehandelingen: Manuele dermabrasie. Ontspannings gezicht v.a. Hotstone massage v.a. Bovenlip of kin. Bovenlip en kin. Rug / borst. Bikinilijn / oksel. Openingstijden en Contact. Dinsdag t/m vrijdag. 0900: 1900: uur. 0900: 1700: uur. 075 635 2650. 1502 AN Zaandam.
Instituut voor Huidverzorging Karin Geers, Zuiddijk 24, 1501 CL Zaandam 31 075 670 4784.
Over Karin Geers. In een karakteristiek pand in Zaandam aan Zuiddijk 24 vind je Instituut voor huidverzorging Karin Geers. Het pand bestaat uit 2 verdiepingen, beneden vind je 3 ruimtes waar alle gezichtsbehandelingen c.q. lichaamsbehandelingen worden gegeven. De bovenverdieping heeft een ruimte waar 2 behandelstoelen staan, zodat je desgewenst samen met vriend, vriendin, moeder, dochter een duo-behandeling kunt ondergaan.
Gellak manicure binnen 3.0 km van Zaandam, Noord-Holland Treatwell.
Voor een goede knip en kleurbeurt zijn zowel mannen, vrouwen als kinderen bij Luciano's' in de Peperstraat in Zaandam aan het juiste adres. Alleen een kapsalon was echter niet genoeg voor eigenaar Luciano. Hij heeft daarom ook gezichtsbehandelingen, uitgevoerd door een schoonheidsspecialiste, en een zonnebank aan het dienstenpakket toegevoegd.
Nail Salons in Zaandam Facebook.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Bibi Nails.
Ik heb sinds een aantal jaar mijn eigen studio aan huis.Het nagelvak is echt mijn passie ik kan er mijn creativiteit in kwijt heb veel contact met mensen elke klant heeft weer andere nagels en andere wensen dus elke klant is weer een nieuwe uitdaging voor me.Mijn grootse passie is Nail-art hier kan ik echt mezelf in kwijt.
Nagelstudio's' en Nagelstylisten in Zaandam, Noord-Holland: Boek direct online! Treatwell.
Toon alle services. Voor een goede knip en kleurbeurt zijn zowel mannen, vrouwen als kinderen bij Luciano's' in de Peperstraat in Zaandam aan het juiste adres. Alleen een kapsalon was echter niet genoeg voor eigenaar Luciano. Hij heeft daarom ook gezichtsbehandelingen, uitgevoerd door een schoonheidsspecialiste, en een zonnebank aan het dienstenpakket toegevoegd.
Reina HairBeauty.
Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag en nacht verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Reina HairBeauty Salon. 1502 AA Zaandam. 075 202 30 42.
Queeny nailstudio beautysalon Stadshart Zaandam.
en op zaterdag van 9-17 uur. zondag open van 12-17 uur. Hier het adres invullen voor stipje op de kaart. Stadshart Zaandam is een initiatief van Stichting Binnenstad-management Zaandam. Voor leden SBZ. Zoeken naar: Zoeken. Copyright Stadshart Zaandam Webdesign Metzelwerk.
Marjolein's' Beauty Salon Schoonheidssalon Zaanstad.
Marga Klomp├ęstraat 1, Zaandam, Noord-Holland, 075 631 1388? Marjolein's' Beauty Salon. Klampersstraat 1, Zaandam, Noord-Holland, 06 24168811. Burcht 2, Zaandam, Noord-Holland, 06 11911099. Archangelstraat 60, Zaandam, Noord-Holland, 075 670 1457. 2009 2012 schoonheidssalonzaanstad.nl, schoonheidsspecialiste in ZaanstadNoord-Holland XHTML 1.0 CSS 2.1.
Welkom bij Goldfinger.
Om nu de wimperextentions in zaandam te introduceren is de prijs 60 euro. Verder kunnen we aangeven dat we niet de keuze op mink bonten wimperextentions hebben laten vallen omdat zijde minstens net zo goed is voor uw ogen en veel beter voor de dieren!

Contacteer ons